+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Král Bewertungen

Hotelbewertung

97%
Perfekt

by 24 reviews

  • Personal

    100%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    96%
  • Komfort

    96%
  • Preis-leistungverhältnis

    95%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 23.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Carajia

Familie mit Kindern, 22.12.2016

Most Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 19.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 29.12.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeněk

Junges Paar, 15.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Hana Bašusová

Junges Paar, 2.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • V hotelu se mi velice líbilo.Hotel je na vysoké úrovni v komfortu, majitelé jsou velice ochotní a příjemní.

  • Nemám co bych vytkla.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gerhard Hochmuth

Älteres Paar, 18.10.2014

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Sehr freundliche und aufmerksame Besitzer, gemütliche Zimmer, ein super Frühstück, ein sauberes und liebevoll gestaltetes Haus. Wir fühlten uns sehr wohl und freuen uns schon auf das nächste Mal.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 30.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ruda Hlousek

Älteres Paar, 29.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V pension Kral jsme byli velice spokojeni a muzeme ho vsem doporucit. Az priletime priste, tak se tam opet ubytujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Šleisová

Einzelreisende, 13.11.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Werner,

Gruppe von Freunden, 25.8.2012

Berlin Německo

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ein sehr nettes Hotel mit sehr schönem Blick über die Stadt und ruhiger Lage im Grünen! Zum Zentrum und zum Bahnhof sind es nur 10 Minuten zu Fuß. Das Frühstück ist sehr vielfältig, mit frischem Obst, verschiedenen Brotsorten und vielen anderen Leckereien. Im schönen Garten kann man sich auch gut erholen. Der Inhaber des Hotels ist sehr nett und zuvorkommend. Wir konnten ohne Probleme einen großen Rucksack für 4 Tage bei Ihm unterbringen, als wir im Riesengebirge wandern waren. Wenn wir das nächste mal nach Jablonec nad Nisou fahren, kommen wir auf alle Fälle wieder in die Pension Kral.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 2.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Peter Szepesi, p. Hatas

Gruppe von Freunden, 7.5.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tomáš Čihák

Gruppe von Freunden, 12.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva Vaníčková

Älteres Paar, 21.8.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Penzion nabízí komfortní ubytování, velmi příjemné a vstřícné majitele. Byli jsme velmi spokojeni, rádi se vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Literova

Einzelreisende, 10.7.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • pension splňuje všechny přepoklady, pěkné umístění, výborný servis včetně podávané snídaně, velmi vstřícný majitel, čistota, krásné zázemí, moc rádi ubytování opět využijeme při další cestě do Jablonce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Král replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Rádi Vas přivítáme i příště , vždyť možností na výlety je tu více.. Přijeďte a uvidíte

Anonymus

Älteres Paar, 15.5.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemné prostředí, vlídný a vstřícný personál, veškeré služby nadstandardní, velice otevření k dětem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr H

Gruppe von Freunden, 16.4.2011

Krkonoše/Praha Czech Republic

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi příjemný a útulný penzion s krásným výhledem na město Jablonec a Jizerské hory. Perfektní služby, vybavení, příjemní a milí majitelé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Tvrzká

Junges Paar, 30.1.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • naprostá spokojenost :) velice děkujem :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Král replied to this review.
děkujeme Vám za Vaší recenzi. Vaše spokojenost je naší odměnou. Budeme se těšit na další setkání. S pozdravem Královi

Dušan Struhár

Junges Paar, 27.11.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Super přístup,parkování,super výhled,soukromí,příjemný interiér.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.