Penzion Král Recenzie

Hodnotenie hotela

97%
Vynikajúce

by 24 reviews

  • Personál

    100%
  • Čistota

    98%
  • Vybavenie

    96%
  • Komfort

    96%
  • Pomer cena/kvalita

    95%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
  • rodina s malými deťmi
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Anonym

jednotlivec, 23.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Carajia

rodina so staršími deťmi, 22.12.2016

Most Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeněk

mladý pár, 15.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
70 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Hana Bašusová

mladý pár, 2.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
98 %
  • V hotelu se mi velice líbilo.Hotel je na vysoké úrovni v komfortu, majitelé jsou velice ochotní a příjemní.

  • Nemám co bych vytkla.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gerhard Hochmuth

starší pár, 18.10.2014

Deutsch

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Sehr freundliche und aufmerksame Besitzer, gemütliche Zimmer, ein super Frühstück, ein sauberes und liebevoll gestaltetes Haus. Wir fühlten uns sehr wohl und freuen uns schon auf das nächste Mal.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

starší pár, 30.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ruda Hlousek

starší pár, 29.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • V pension Kral jsme byli velice spokojeni a muzeme ho vsem doporucit. Az priletime priste, tak se tam opet ubytujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Šleisová

jednotlivec, 13.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Werner, A.

skupina priateľov, 25.8.2012

Berlin Německo

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Ein sehr nettes Hotel mit sehr schönem Blick über die Stadt und ruhiger Lage im Grünen! Zum Zentrum und zum Bahnhof sind es nur 10 Minuten zu Fuß. Das Frühstück ist sehr vielfältig, mit frischem Obst, verschiedenen Brotsorten und vielen anderen Leckereien. Im schönen Garten kann man sich auch gut erholen. Der Inhaber des Hotels ist sehr nett und zuvorkommend. Wir konnten ohne Probleme einen großen Rucksack für 4 Tage bei Ihm unterbringen, als wir im Riesengebirge wandern waren. Wenn wir das nächste mal nach Jablonec nad Nisou fahren, kommen wir auf alle Fälle wieder in die Pension Kral.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina so staršími deťmi, 2.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Peter Szepesi, p. Hatas

skupina priateľov, 7.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
74 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tomáš Čihák

skupina priateľov, 12.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva Vaníčková

starší pár, 21.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Penzion nabízí komfortní ubytování, velmi příjemné a vstřícné majitele. Byli jsme velmi spokojeni, rádi se vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Literova

jednotlivec, 10.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • pension splňuje všechny přepoklady, pěkné umístění, výborný servis včetně podávané snídaně, velmi vstřícný majitel, čistota, krásné zázemí, moc rádi ubytování opět využijeme při další cestě do Jablonce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Král odpovedalo na toto hodnotenie.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Rádi Vas přivítáme i příště , vždyť možností na výlety je tu více.. Přijeďte a uvidíte

Anonym

starší pár, 15.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Příjemné prostředí, vlídný a vstřícný personál, veškeré služby nadstandardní, velice otevření k dětem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr H

skupina priateľov, 16.4.2011

Krkonoše/Praha Czech Republic

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Velmi příjemný a útulný penzion s krásným výhledem na město Jablonec a Jizerské hory. Perfektní služby, vybavení, příjemní a milí majitelé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Tvrzká

mladý pár, 30.1.2011

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • naprostá spokojenost :) velice děkujem :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Král odpovedalo na toto hodnotenie.
děkujeme Vám za Vaší recenzi. Vaše spokojenost je naší odměnou. Budeme se těšit na další setkání. S pozdravem Královi

Dušan Struhár

mladý pár, 27.11.2010

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Super přístup,parkování,super výhled,soukromí,příjemný interiér.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10