+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Král Reviews

Hotel ratings

97%
Perfect

by 24 reviews

  • Staff

    100%
  • Cleanliness

    98%
  • Equipment

    96%
  • Comfort

    96%
  • Value for money

    95%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 23.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Carajia

family with older children, 22.12.2016

Most Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 19.2.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 29.12.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeněk

young couple, 15.3.2015

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Hana Bašusová

young couple, 2.1.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • V hotelu se mi velice líbilo.Hotel je na vysoké úrovni v komfortu, majitelé jsou velice ochotní a příjemní.

  • Nemám co bych vytkla.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gerhard Hochmuth

mature couple, 18.10.2014

Deutsch

  • Overall rating
100 %
  • Sehr freundliche und aufmerksame Besitzer, gemütliche Zimmer, ein super Frühstück, ein sauberes und liebevoll gestaltetes Haus. Wir fühlten uns sehr wohl und freuen uns schon auf das nächste Mal.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 30.11.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ruda Hlousek

mature couple, 29.9.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V pension Kral jsme byli velice spokojeni a muzeme ho vsem doporucit. Az priletime priste, tak se tam opet ubytujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Šleisová

single traveler, 13.11.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Werner,

group of friends, 25.8.2012

Berlin Německo

  • Overall rating
100 %
  • Ein sehr nettes Hotel mit sehr schönem Blick über die Stadt und ruhiger Lage im Grünen! Zum Zentrum und zum Bahnhof sind es nur 10 Minuten zu Fuß. Das Frühstück ist sehr vielfältig, mit frischem Obst, verschiedenen Brotsorten und vielen anderen Leckereien. Im schönen Garten kann man sich auch gut erholen. Der Inhaber des Hotels ist sehr nett und zuvorkommend. Wir konnten ohne Probleme einen großen Rucksack für 4 Tage bei Ihm unterbringen, als wir im Riesengebirge wandern waren. Wenn wir das nächste mal nach Jablonec nad Nisou fahren, kommen wir auf alle Fälle wieder in die Pension Kral.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

family with older children, 2.8.2012

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Peter Szepesi, p. Hatas

group of friends, 7.5.2012

Česká republika

  • Overall rating
74 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tomáš Čihák

group of friends, 12.2.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva Vaníčková

mature couple, 21.8.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Penzion nabízí komfortní ubytování, velmi příjemné a vstřícné majitele. Byli jsme velmi spokojeni, rádi se vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Literova

single traveler, 10.7.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • pension splňuje všechny přepoklady, pěkné umístění, výborný servis včetně podávané snídaně, velmi vstřícný majitel, čistota, krásné zázemí, moc rádi ubytování opět využijeme při další cestě do Jablonce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Král replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Rádi Vas přivítáme i příště , vždyť možností na výlety je tu více.. Přijeďte a uvidíte

Anonym

mature couple, 15.5.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné prostředí, vlídný a vstřícný personál, veškeré služby nadstandardní, velice otevření k dětem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr H

group of friends, 16.4.2011

Krkonoše/Praha Czech Republic

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemný a útulný penzion s krásným výhledem na město Jablonec a Jizerské hory. Perfektní služby, vybavení, příjemní a milí majitelé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Tvrzká

young couple, 30.1.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • naprostá spokojenost :) velice děkujem :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Král replied to this review.
děkujeme Vám za Vaší recenzi. Vaše spokojenost je naší odměnou. Budeme se těšit na další setkání. S pozdravem Královi

Dušan Struhár

young couple, 27.11.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Super přístup,parkování,super výhled,soukromí,příjemný interiér.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.