+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Král Recenzje

Ocena hotelu

97%
Znakomicie

by 23 reviews

  • Personel

    100%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    96%
  • Komfort

    96%
  • Cena

    95%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina z małym dzieckiem
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Carajia

rodzina ze starszym dzieckiem, 22.12.2016

Most Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.2.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.12.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeněk

dorośli, 15.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Hana Bašusová

dorośli, 2.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • V hotelu se mi velice líbilo.Hotel je na vysoké úrovni v komfortu, majitelé jsou velice ochotní a příjemní.

  • Nemám co bych vytkla.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gerhard Hochmuth

para, 18.10.2014

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %
  • Sehr freundliche und aufmerksame Besitzer, gemütliche Zimmer, ein super Frühstück, ein sauberes und liebevoll gestaltetes Haus. Wir fühlten uns sehr wohl und freuen uns schon auf das nächste Mal.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 30.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ruda Hlousek

para, 29.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V pension Kral jsme byli velice spokojeni a muzeme ho vsem doporucit. Az priletime priste, tak se tam opet ubytujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Šleisová

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Werner,

grupa przyjaciół, 25.8.2012

Berlin Německo

  • Cena ogólna
100 %
  • Ein sehr nettes Hotel mit sehr schönem Blick über die Stadt und ruhiger Lage im Grünen! Zum Zentrum und zum Bahnhof sind es nur 10 Minuten zu Fuß. Das Frühstück ist sehr vielfältig, mit frischem Obst, verschiedenen Brotsorten und vielen anderen Leckereien. Im schönen Garten kann man sich auch gut erholen. Der Inhaber des Hotels ist sehr nett und zuvorkommend. Wir konnten ohne Probleme einen großen Rucksack für 4 Tage bei Ihm unterbringen, als wir im Riesengebirge wandern waren. Wenn wir das nächste mal nach Jablonec nad Nisou fahren, kommen wir auf alle Fälle wieder in die Pension Kral.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 2.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Peter Szepesi, p. Hatas

grupa przyjaciół, 7.5.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
74 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tomáš Čihák

grupa przyjaciół, 12.2.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva Vaníčková

para, 21.8.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Penzion nabízí komfortní ubytování, velmi příjemné a vstřícné majitele. Byli jsme velmi spokojeni, rádi se vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Literova

podróżujący w pojedynkę, 10.7.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • pension splňuje všechny přepoklady, pěkné umístění, výborný servis včetně podávané snídaně, velmi vstřícný majitel, čistota, krásné zázemí, moc rádi ubytování opět využijeme při další cestě do Jablonce

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Král replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Rádi Vas přivítáme i příště , vždyť možností na výlety je tu více.. Přijeďte a uvidíte

Anonim

para, 15.5.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemné prostředí, vlídný a vstřícný personál, veškeré služby nadstandardní, velice otevření k dětem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr H

grupa przyjaciół, 16.4.2011

Krkonoše/Praha Czech Republic

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemný a útulný penzion s krásným výhledem na město Jablonec a Jizerské hory. Perfektní služby, vybavení, příjemní a milí majitelé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Tvrzká

dorośli, 30.1.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • naprostá spokojenost :) velice děkujem :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Král replied to this review.
děkujeme Vám za Vaší recenzi. Vaše spokojenost je naší odměnou. Budeme se těšit na další setkání. S pozdravem Královi

Dušan Struhár

dorośli, 27.11.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Super přístup,parkování,super výhled,soukromí,příjemný interiér.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav Wlodyka

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byl jsem velice příjemně překvapen , že v této cenové relaci existuji takto vybavené Pensiony ! Hodnotím nejvyšší známkou !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Jekel

podróżujący w pojedynkę, 1.2.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • velka spokojenost mohu vsem jen doporucit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.